Heroscapers

Heroscapers (https://www.heroscapers.com/community/index.php)
-   Software (https://www.heroscapers.com/community/forumdisplay.php?f=28)
-   -   VirtualScape 1.070 available (https://www.heroscapers.com/community/showthread.php?t=1586)

Muskie October 14th, 2021 04:28 PM

Re: VirtualScape 1.070 available
 
this is still no mac version for this, correct?

crxcowboy October 18th, 2021 11:06 PM

Re: VirtualScape 1.070 available
 
The code is in Java but I don't have a way to compile it for Mac and no way to test it either. Until someone can do that, I'm afraid there is no Mac version

capsocrates October 19th, 2021 12:20 PM

Re: VirtualScape 1.070 available
 
Quote:

Originally Posted by crxcowboy (Post 2485631)
The code is in Java but I don't have a way to compile it for Mac and no way to test it either. Until someone can do that, I'm afraid there is no Mac version

Much of the code is in C++ and very coupled to windows GUI libraries.

crxcowboy October 26th, 2021 10:59 PM

Re: VirtualScape 1.070 available
 
OMG you're absolutely right. I was thinking of Hexscape! My apologies. *bows and backs away embarrassed*

Typhon2222 January 9th, 2022 01:32 PM

Re: VirtualScape 1.070 available
 
Folks, curious...... Do VirtualScape's 3D 'camera'/shadowed renderings look best ONLY in Windows XP? Or do they look equally good in Windows 7 or Vista?

SchismaticSounds January 10th, 2022 05:47 PM

Re: VirtualScape 1.070 available
 
Quote:

Originally Posted by Typhon2222 (Post 2496833)
Folks, curious...... Do VirtualScape's 3D 'camera'/shadowed renderings look best ONLY in Windows XP? Or do they look equally good in Windows 7 or Vista?

Don't quote me on this, but I think it has more to do with your graphics system than the OS.

AndreThaGiant January 11th, 2022 05:57 PM

Re: VirtualScape 1.070 available
 
Just echoing @SchismaticSounds ' 2 cents- I've only ever heard the same.

Sir Heroscape April 21st, 2022 12:57 PM

Re: VirtualScape 1.070 available
 
For whatever reason, I can no longer render High Quality imaging in VS. I haven't changed any settings on my comp or anything...it just won't render anymore.

Anyone have any ideas? @Flash_19 @superfrog has this happened to you before?

I've got a pretty nice NVIDIA graphics card...so it's super weird.

Flash_19 April 22nd, 2022 12:05 AM

Re: VirtualScape 1.070 available
 
Quote:

Originally Posted by Sir Heroscape (Post 2512792)
For whatever reason, I can no longer render High Quality imaging in VS. I haven't changed any settings on my comp or anything...it just won't render anymore.

Anyone have any ideas? @Flash_19 @superfrog has this happened to you before?

I've got a pretty nice NVIDIA graphics card...so it's super weird.

I have no idea. Did you just replace something on your computer? Update your OS? Or did it just happen with no changes made to your computer?

Sir Heroscape April 22nd, 2022 12:24 AM

Re: VirtualScape 1.070 available
 
Quote:

Originally Posted by Flash_19 (Post 2512873)
Quote:

Originally Posted by Sir Heroscape (Post 2512792)
For whatever reason, I can no longer render High Quality imaging in VS. I haven't changed any settings on my comp or anything...it just won't render anymore.

Anyone have any ideas? @Flash_19 @superfrog has this happened to you before?

I've got a pretty nice NVIDIA graphics card...so it's super weird.

I have no idea. Did you just replace something on your computer? Update your OS? Or did it just happen with no changes made to your computer?

Yeah, no changes.


All times are GMT -4. The time now is 03:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.